Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες της Γ' τάξης του ΓΕΛ Αριδαίας αλλά και απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών…

Αρχίζει από αύριο Δευτέρα 30 Μαρτίου μέχρι και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και ώρα 1:59 μ.μ. το διάστημα υποβολής της Αίτησης συμμετοχής στις επικείμενες Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020. Η διαδικασία περιλαμβάνει ορισμένες φάσεις και καθορισμένες ενέργειες που ο καθένας και η καθεμία από εσάς πρέπει να κάνει.

Πρώτα να διαβάσει πολύ 1 προσεκτικά την εγκύκλιο από τη διεύθυνση www.minedu.gov.gr Εκεί ακολουθώντας τις οδηγίες θα συμπληρώσει την Αίτηση της κατηγορίας στην οποία ανήκει και θα την υποβάλει στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση του ΓΕΛ Αριδαίας mail@1lyk-aridaias.pel.sch.gr αυστηρά στο παραπάνω πλαίσιο των ημερών . ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Σε περίπτωση λανθασμένης υποβολής μπορείτε να στείλετε ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ μέσα στα ανωτέρω χρονικά πλαίσια. Προσοχή να σβήνετε πρώτα τα γκρίζα πλαίσια-όπου γίνεται- στην Αίτησή σας κι έπειτα να αναγράφετε με κεφαλαία και ορθά τα στοιχεία σας (Επώνυμο, Όνομα Πατρώνυμο και Μητρώνυμο) αλλά και όλα τα πεδία που σας αφορούν, ώστε να διευκολυνθεί η περαιτέρω επεξεργασία των αιτήσεών σας, από το σχολείο). 
 
Η διαδικασία θα γίνεται από το σπίτι σας, δεν επιτρέπεται η μετάβαση στο σχολείο σε αυτή την φάση. Τέλος θα ήθελα να γνωρίζετε ότι όλος ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας είναι δίπλα σας μεταφορικά και κυριολεκτικά καθώς μέσα από τα εξ΄ αποστάσεως μαθήματα η διδασκαλία συνεχίζεται. Καλή δύναμη Παιδιά, οι συνθήκες είναι δύσκολες αλλά θα ξεπεραστούν….να είστε γεροί … οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν, θέλω να πιστεύω, γύρω στις 15 Ιουνίου. Θα τα πούμε σύντομα και από κοντά…ο καιρός περνάει..αξιοποιήστε τον!

Οι υποψήφιοι με το 10% απόφοιτοι των ετών 2018 και 2019 θα συμπληρώσετε απευθείας μηχανογραφικό όταν θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των μαθημάτων για τις φετινές Πανελλαδικές.


Από το ΓΕΛ Αριδαίας 

Ο Δ/ντης
Χρήστος Ρίζος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *