Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο 3ος ημιμαραθώνιος Λίμνης Βεγορίτιδας πραγματοποιήθηκε στην Άρνισσα

Η συμμετοχή όλων των αθλητών ήταν 187 (145 αθλητές στα 21 χιλ/τρα και 42 στα 5 χιλ/τρα), σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες μαζί με τον Βαγγέλη Νίκου στο χειρήλατο ποδήλατο οι οποίοι όλοι απόλαυσαν την ηλιόλουστη ημέρα όπως επίσης και την όμορφη διαδρομή δίπλα στην λίμνη Βεγορίτιδα.

Φέτος διεξήχθη για πρώτη φορά και αγώνας δρόμου 5 χιλ/τρων εκτός από τον καθιερωμένο δρόμο των 21 χιλ/τρων και σε όλους τους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια χρυσό, αργυρό, χάλκινο καθώς και αναμνηστικό.
Υπεύθυνοι και άξιοι διοργανωτές ο Σύλλογος Βετεράνων Στίβου Εδεσσας και οι Πολιτιστικοί Φορείς Άρνισσας & ΄Εδεσσας με συνδιοργανωτές τον Δήμο Έδεσσας και την Δημοτική Κοινοφελή Επιχείρηση Έδεσσας.
Στην ασφαλή διοργάνωση του αγώνα συνάβαλε το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας και την κάλυψη των τηλεπικοινωνονιακών μέσων είχε ο Σύλλογος Ραδιολέσχης 'Εδεσσας.
Την διοργάνωση παρουσίασε ο Φανιόπουλος Χριστόδουλος,με την βοήθεια του Ροδίφτση Χρήστου στην Γραμματεία και του Κυριακού Ευάγγελου καθώς και όλων των εθελοντών στην Γραμματεία κατά μήκος της διαδρομής μικρών και μεγάλων.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος του Δήμου Εδεσσας και Βεγορίτιδας κ. Γιάννου Δημήτριος καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κωστίδης Γεώργιος και Βερυκούκης Χρήστος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γκιούρος Φίλιππος.


1ος 1 154 ΓΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 30-39 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ1:14:58 3:33min/km
2ος 1 204 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 40-49 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 1:22:19 3:54min/km
3ος 2 124 ΚΟΥΤΖΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣΚΩΝ/ΝΟΣ 30-39 ΚΟΖΑΝΗ ΣΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 1:22:36 3:55min/km


1ος και στις καρδιές μας ο Νίκου Βαγγέλης
Σημαντική παρουσία και βοήθεια της ΕΔΟΜΑΚ, του Μοτοσυκλετιστικού Όμίλου Άρνισσας και του Ιατρού (ορθοπαιδικού) Βασίλη Ρωσσικόπουλου καθώς και εθελοντών που βοήθησαν όσο μπόρεσαν και δυστυχώς αυτή την χρονιά ήταν ελάχιστοι.


Επίσης αρκετή ήταν και η παρουσία των θεατών, υποστηρικτών και κατοίκων της Άρνισσας.
Αξίζει να αναφερθεί κάτι πολύ σημαντικό ότι τερμάτισαν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες και στους οποίους απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά όπως επίσης και μήλα 'Αρνισσας προσφορά του Αντοδημάρχου Άρνισσας Κωστίδη Γεωργίου. Ο μπουφές με τα εδέσματα ήταν προσφορά από τον φούρνο της Αστρούλας Θεοδώρου και του Συλλόγων Γυναικών Άρνισσας, παράλληλα σε όλους τους αθλητές δόθηκε κρύο σάντουιτς και χυμός προσφορά από το κατάστημα "Σβουράκια" από την 'Εδεσσα.


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΥ

Το παρόν με τη συμμετοχή του με μεγάλη δύναμη ψυχής έδωσε και ο Βαγγέλης Νίκου αυτή την χρονιά με το χειρήλατο ποδήλατό του στην διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου Λίμνης Βεγορίτιδας ο οποίος ευχαρίστησε την διοργανωτική επιτροπή την Αστυνομία και τον βοηθό συνοδό του γυμναστή Σιώνη Γρηγόρη.



Πηγή: arnissiotes.blogspot.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *