Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτο βίντεο που σοκάρει: Νεαρός κλέβει μηχανή και στη συνέχεια πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικού (vid)

Δείτε το βίντεο από τη Βραζιλία που σοκάρει. Άνδρας κλέβει μηχανή υπό την απειλή όπλου και πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικού (Vid)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από έναν αναβάτη μηχανής, καταγράφει τη στιγμή που ένας νεαρός σημαδεύει με το όπλο του τον δικυκλιστή και τον αναγκάζει να του δώσει τη μηχανή του.


Real-Life Moment Thief Holds Motorcyclist at... από CDemo83

Αμέσως μετά, και αφού ο δράστης έχει κρύψει το όπλο του, ένας αστυνομικός τον πυροβολεί εν ψυχρώ και σχεδόν εξ επαφής τον ρίχνει νεκρό στην άσφαλτο.

Η απόπειρα ληστείας έλαβε χώρα στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Σάο Πάολο. Ο δικυκλιστής είχε τοποθετήσει μια μίνι κάμερα στο κράνος του και κατάφερε να καταγράψει όλο το περιστατικό, καρέ - καρέ.

Όπως φαίνεται, ο αναβάτης εγκλωβίζεται από δύο νεαρούς που τον απειλούν με περίστροφο και τον διώχνουν από τη μηχανή του, μια Honda Hornet.

Όταν ο ληστής ανεβαίνει στη μηχανή για να διαφύγει, ένας άνδρας της αστυνομίας εμφανίζεται από το πουθενά και τον πυροβολεί.

Το ίδιο το θύμα της ληστείας έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο, ότι ο νεαρός που διέπραξε τη ληστεία εξέπνευσε λίγο μετά υποκύπτοντας στα τραύματα του. Δέχθηκε μια σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και μία στο πόδι.

Οι Αρχές επεξεργάζονται το βίντεο και τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό διενεργώντας ενδελεχή έρευνα για τον θάνατο του νεαρού ληστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός απαλλάσσεται από οποιαδήποτε κατηγορία και η πράξη του δικαιολογείται γιατί ο δράστης έφερε πάνω του όπλο και αποπειράθηκε να το στρέψει εναντίον του οργάνου της τάξης.

ΠΗΓΗ: Dailymail, folha.uol.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *