Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας: Την Κυριακή στην κορυφή Κουκουρού!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη πεζοπορία στο Καιμάκτσαλαν, από την περιοχή Τουρκολίβαδο έως την κορυφή Άσπρος Σβώλος ( 2.370 μ.). Με σύμμαχό τους τον ιδανικό για πεζοπορία καιρό οι ορειβάτες πραγματοποίησαν μια πεζοπορία 7:30 ωρών σε υψόμετρο πάνω από τα 2.000 μέτρα στο τρίτο υψηλότερο βουνό της Ελλάδας.


Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο Σύλλογος προσγειώνεται στα 1.340 μέτρα και στην κορυφή Κουκουρού (Κουκουνάρα) πάνω από τους Προμάχους με μια ενδιάμεση στάση στην Άσπρη Πέτρα, ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο.


Πληροφορίες:
Ιωαννίδης Ισίδωρος :6976979137
Χρήστος Τζώτζης : 6980173410


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γραφεία : Γ. Αβέρωφ 5 (Στενό ΔΕΗ) Αριδαία
Ώρες λειτουργίας : Κάθε Τετάρτη 20:30 μ.μ. - 23:30 μ.μ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6976979137
Ηλεκτρονική Σελίδα : www.eosa.gr

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : eosaridaias@hotmail.com
 




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *