Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση Σαμαρά για το 4χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα απαγωγής

Υποστήριξη στην 4χρονη που, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έπεσε θύμα απαγωγής από ανδρόγυνο Ρομά, θα παράσχει το υπουργείο Εργασίας. Ο υπουργός επικοινώνησε, μετά από εντολή του Πρωθυπουργού, με τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», και δεσμεύτηκε ότι το υπουργείο θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την υποστήριξη του ανήλικου κοριτσιού.

 Το τετράχρονο κορίτσι, παραδόθηκε χθες στο σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» αφού προηγουμένως με εντολή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους Ρομά που υποστήριζαν ότι ήταν γονείς της. 

 Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 4χρονου κοριτσιού, προκειμένου να εντοπιστούν οι βιολογικοί γονείς της.






Πηγή: lifo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *