Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Αλμωπίας: «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Αλμωπίας, προτίθεται να προμηθευτεί είδη σημαιοστολισμού για τις ανάγκες σημαιοστολισμού της έδρας του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων και κυρίως ενόψει και του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και της 4ης Νοεμβρίου ημέρα εορτασμού της απελευθέρωσης της Αριδαίας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Κατόπιν τούτου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να προμηθεύσει τα παραπάνω είδη, όπως καταθέσει σχετική οικονομική προσφορά για όλα τα είδη (ποσοστό έκπτωσης επί της % στις τιμές του ενδεικτικού προϋπολογισμού της προμήθειας), μέχρι την Δευτέρα 21/10/2013 και ώρα 14:00.

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί πίστωση συνολικού ποσού € 996,30.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παραλαβή των τεχνικών προδιαγραφών – ενδεικτικού προϋπολογισμού μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Γραφείο Προμηθειών .Την προσφορά σας μπορείτε να την υποβάλετε στο ανωτέρω Γραφείο όλες τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08:00 έως τις 14:00, σε φάκελο. Μαζί με την προσφορά θα προσκομίσετε και πιστοποιητικό του εμπορικού επιμελητηρίου, με το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή σας σ’ αυτό και το είδος του επαγγέλματος.

Τα υπό προμήθεια είδη περιγράφονται στο επισυναπτόμενο αρχείο το οποίο και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της παρούσας.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας και στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *