Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ανάπτυξη της Λουτρόπολης Θερμής δήμου Θεσσαλονίκης

Υπό την προεδρείο του Ανέστη Αναστασιάδης συνεδρίασε την Τετάρτη 16.10.2013 το διοικητικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την Ανάπτυξη της Λουτρόπολης Θερμής του δήμου Θεσσαλονίκης στην αίθουσα της 4ης δημοτικής κοινότητας.

Στην συνεδρίαση από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονόμων Γεώργιος Αρβανίτης από την 4η δημοτική κοινότητα ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Φωτιάδης και από τον ΕΟΤ ο Σάββας Λασκαρίδης.

Στην συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 4 ώρες έγινε μια από τις πιο σοβαρές αναλύσεις για το όλα θέμα από πλευράς Συλλόγου και από πλευράς δήμου οι γνωστές επιφυλάξεις το αν είναι δυνατόν να γίνει ανάπτυξη της λουτρόπολης των 500 στρεμμάτων με την μελέτη που υπάρχει όπου το κόστος ξεπερνά τα 34 εκ. ευρώ.

Μετά τις τοποθετήσεις όλων των μελών ο Πρόεδρος του συλλόγου κατέθεσε δικές του προτάσεις και μερικές αυτών που ακουστήκαν οπού σε λίγες μέρες θα δοθούν στην δημοσιότητα αλλά και θα σταλούν σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του δήμου Θεσσαλονίκης για τα παραπέρα όπου θα είναι μια ρεαλιστική πρόταση για την ανάπτυξη των 500 στρεμμάτων –λουτρά και θερμοκήπια

Θεσσαλονίκη 17.10.2013

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *