Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Αστυνομικός στο Ντάλας σκότωσε άνδρα με νοητική υστέρηση (vid)

Στις 14 Οκτωβρίου αστυνομικοί στο Ντάλας ανταποκρίθηκαν στην κλήση της μητέρας του 59χρονου Bobby Bennett. H μητέρα του ενημέρωνε τις αρχές ότι ο γιος της βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της με ένα μαχαίρι και ζητούσε να έρθουν αστυνομικοί εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουν ανθρώπους με διανοητικά προβλήματα. Οι δύο αστυνομικοί όμως που ήρθαν έβγαλαν αμέσως τα όπλα τους και διέταξαν τον 59χρονο να πέσει στο έδαφος. 

 Στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι ο 59χρονος έκανε κινήσεις που έδειχναν ότι δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις τους, στο βίντεο όμως από κάμερα ασφαλείας γειτόνων φαίνεται ότι δεν κουνιέται καθόλου.

 Ο ένας αστυνομικός πυροβόλησε τέσσερις φορές χτυπώντας τον άτυχο άνδρα στο υπογάστριο και σκοτώνοντας τον επιτόπου. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να ερευνηθεί πλήρως η υπόθεση. 





Πηγή: lifo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *