Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

1ο επιχειρηματικό partenariat Πέλλας - Γερμανίας

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Ξεκινάμε έναν πρώτο κύκλο άμεσων επαφών με στόχο εμπορικές, επιχειρηματικές και επενδυτικές συμφωνίες

Στο πλαίσιο του Σχεδιασμού της Περιφέρειας και, ειδικότερα, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την ενίσχυση της τοπικής πραγματικής οικονομίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους τους τοπικούς αναπτυξιακούς και παραγωγικούς φορείς, αγροτικές ενώσεις και ομάδες παραγωγών, εκπροσώπους επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και κάθε ενδιαφερόμενο στην 1η επιχειρηματική συνάντηση (partenariat) μεταξύ επιχειρήσεων της Π.Ε. Πέλλας και μεγάλων επιχειρηματικών-επενδυτικών ομίλων της Γερμανίας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή

15 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Πέλλας (5ος όροφος-Διοικητήριο) και ώρα 12.00μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστούν τα τοπικά προϊόντα ποιότητας (νωπά και μεταποιημένα) της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και άλλες επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρονται με βάση τους πλούσιους φυσικούς πόρους, το μοναδικό φυσικό και πολιτισμικό κεφάλαιο της περιοχής μας.

Στόχος της συνάντησης είναι η εξασφάλιση συγκεκριμένων συμφωνιών εμπορικής και επιχειρηματικής συνεργασίας καθώς και επενδύσεων μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών και των προσκεκλημένων εκπροσώπων μεγάλων επιχειρηματικών-επενδυτικών ομίλων της Γερμανίας.


πηγη:palo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *