Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Χατζηνικολάου: «Έκανες μεγάλη μ_ακία Άδωνι!»

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σημερινή του εκπομπή (14 Νοεμβρίου) στον Real Fm. 

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε την εκπομπή του σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πως «αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου».

Στην αρχή ο σχολιασμός γινόταν σε ήπιους τόνους, με τον Ν.Χατζηνικολάου να αναφέρει πως ο Άδωνις χαίρει κάποιου σεβασμού για το πολιτικό του θάρρος να υποστηρίζει τη γνώμη του, ακόμα κι αν οι περισσότεροι διαφωνούν κάθετα με αυτή. Στη συνέχεια όμως, ο δημοσιογράφος κυριολεκτικά ξέσπασε, λέγοντας ότι οι απολύσεις φέρνουν «μόνο ντροπή και στεναχώρια, όχι δόξα», πως η δήλωση αυτή του υπουργού είναι χειρότερη από το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου, ενώ κατέληξε, φωνάζοντας: «Να ζητήσεις συγνώμη Άδωνι, έκανες μεγάλη μαλακία, μεγάλη μαλακία!».

Ακούστε >>>εδώ<<< το απόσπασμα από την εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου στον Real Fm



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *