Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Σύλλογος Φίλων Ζώων «Η Ελπίδα»: Πρόσκληση για τον ετήσιο χορό 16/11

O Σύλλογος Φίλων Ζώων «Η Ελπίδα» δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αλμωπίας από το 2002 και απαρτίζεται από εθελοντές της περιοχής, οι οποίοι πιστεύουν ακράδαντα ότι ο σεβασμός προς τα ζώα είναι δείγμα πολιτισμού ενός τόπου.
 
 Τα έσοδα του συλλόγου προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από συνδρομές, χορηγίες και δωρεές. Ο σύλλογος, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του ν. 4039 / 2012 για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό. περισυλλέγει, εμβολιάζει, στειρώνει και φροντίζει για την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, ή αν αυτή δεν είναι εφικτή, τα επανεντάσσει στο σημείο από το οποίο περισυλλέγησαν. 
 
Η μεταφορά των ζώων σε κτηνιάτρους στην Έδεσσα για ιατρική περίθαλψη, γινόταν μέχρι πρότινος με κατάλληλο όχημα του συλλόγου, δωρεά Αγγλικής φιλοζωικής οργάνωσης. Πλέον, το όχημα αυτό είναι ακινητοποιημένο λόγω ανεπανόρθωτης βλάβης. Επίσης, ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του συλλόγου, με κριτήριο την ευζωία των ζώων και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, είναι η δημιουργία ενός καταφυγίου – κτηνιατρικού κέντρου αδέσποτων ζώων, το οποίο δεν υπάρχει στην περιοχή.
 
 Για αυτούς τους δύο βασικούς λόγους, εμείς, οι ενεργοί εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου Αριδαίας, απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας και ζητάμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας που θα γίνει το Σάββατο 16.11.2013 και ώρα 20:30 στο χορευτικό κέντρο «Δήμητρα» στην Αριδαία. Η ουσιαστική συμμετοχή όλων μας στην εκδήλωση αυτή, θα έχει ως απώτερο στόχο την σταδιακή επίλυση των δύο αυτών συγκεκριμένων προβλημάτων της Αλμωπίας. 
 
Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν μορφωτικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής μας. Τον χορό μας θα τιμήσει με την συμμετοχή του, το παιδικό χορευτικό συγκρότημα της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας. Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας 
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου 
 
Τιμή εισόδου υπέρ συλλόγου: 
5 ευρώ Τιμή πλήρους μενού : 12 ευρώ Ώρα προσέλευσης : 20:00

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *