Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ο σκύλος που πετάει και το απολαμβάνει! (vid)

Ο Dan McManus είναι ένας επαγγελματίας αιωροπτεριστής και εκπαιδευτής και μαζί με αυτόν και ο σκύλος του, Shadow. Πάνω από 37 χρόνια κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω από την περιοχή Salt Lake Valley στις ΗΠΑ.



Ο σκύλος του τον ακολουθεί τα τελευταία 10 χρόνια και τα καταφέρνει μια χαρά. Η ενασχόληση του Dan με αυτό το άθλημα ήταν ένας τρόπος για να ξεπεράσει το άγχος και και τις κρίσειςπανικού από τα οποία υπέφερε. Και μαζί με αυτόν και ο σκύλος του που έγινε η καλύτερη παρέα στους αιθέρες.

Παρεμπιπτόντως, το όνομα Shadow το έδωσε στον σκύλο... δευτερευόντως, αφού πρώτα τον είχε ονομάσει Bandit αλλά επειδή έγινε η... Σκιά του έπρεπε να πάρει αυτό το όνομα!

Και οι δύο, σύμφωνα με τα στοιχεία ikypros, είναι παργαμτικάχαρούμενοι και ο Shadow απολαμβάνει τις εναέριες διαδρομές, ενώ όταν πατήσουν στο έδαφος δεν σταματά να ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της για τη μοναδική εμεπιρία που του προσφέρει.
http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *