Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δείτε όλα τα γκολ της 12ης αγωνιστικής της superleague (vids)

Διαβάστε τι συνέβη στα ματς της 12ης αγωνιστικής και δείτε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ (videos)



Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 3-1 απέναντι στον Άρη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Ολυμπιακός πέρασε σα σίφουνας από την Κομοτηνή, ενώ ο παναθηναϊκός στην άδεια Λεωφόρο καθάρισε τον ΠΑΣ.
Διπλό του Αστέρα στο Παγκρήτιο, συνέχισαν με νίκες Ατρόμητος, Ξάνθη, Καλλονή, ενώ ο ΟΦΗ πέτυχε σπουδαία νίκη στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα.

ΠΑΟΚ - Άρης 3-1

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε αλλά΄τελικά επικράτησε του Αρη με 3-1, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Στοχ, Βούκιτς και Λούκας που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν την διαφορά. Ο Διούδης ήταν εξαιρετικός και με τις καθοριστικές επεμβάσεις του ζωντανούς τους κίτρινους μέχρι το 70' κάνοντάς τους να πιστεύουν ακόμη και στη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τέρμα του Ουντότζι στο 59'.
Μέχρι, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ να ξυπνήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την δυσφορία τους για τους διεθνείς φωνάζοντας "ΠΑΟΚ εσύ, εσύ γα... την Εθνική", ενώ αποδοκίμασαν και τον Ολίσε όταν έγινε αλλαγή. Από το 70' και μετά όμως ο "Δικέφαλος" με γκολ των Βούκιτς, Λούκας και Αθανασιάδη ανέτρεψε την κατάσταση και πανηγύρισε τη νίκη. Βέβαια, για να έρθουν αυτά προηγήθηκε η είδοδος στο παιχνίδι του Λούκας, του Βούκιτς και του Στοχ, ο οποίος επιτέλους θυμήθηκε τον καλό του εαυτό.

 


Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Οι Αρκάδες χωρίς να εντυπωσιάσουν πήραν το πρώτο τους εκτός έδρας τρίποντο εκμεταλλευόμενοι μία ολιγωρία της άμυνας του Εργοτέλη και το εξαιρετικό τελείωμα του Μπαράλες.
Συνολικά η ομάδα του Βεργέτη ήταν καλύτερη μέχρι το γκολ, αφού εκτός των άλλων είχε και δοκάρι. Ωστόσο στη συνέχεια πιέστηκε αρκετά από τους γηπεδούχους, αλλά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

 


ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς 1-0

Μετά από δύο ματς που χρησιμοποίησε ως έδρα το "Κλεάνθης Βικελίδης", η Καλλονή επέστρεψε στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρότι ήταν σαν να... αγωνίστηκε κεκλεισμένων των θυρών (απειροελάχιστος ο κόσμος στις εξέδρες) απέναντι στον Πλατανιά, πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε στους 18 πόντους.

 


Skoda Ξάνθη-Παναιτωλικός 3-1

Μετά από τρεις αγωνιστικές η Skoda Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του Παναιτωλικού στο Skoda Ξάνθη Arena στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.
Η Ακριτική ομάδα ήταν καλύτερη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στους 17 βαθμούς με τα γκολ των Σολτάνι, Μάνταλου και Σολάρι. Από την άλλη ο Παναιτωλικός που σκόραρε με τον Θεοδωρίδη γνώρισε την ήττα μετά από οκτώ αγωνιστικές.

 


Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Μια πολύ σημαντική νίκη η οποία τον διατήρησε στην ανοδική του πορεία πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στο άδειο από κόσμο "Απόστολος Νικολαΐδης" έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη.
Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς αντί του Φιγκερόα ήρθε με φόρα από την Εθνική Ελπίδων και τα δυο γκολ που είχε πετύχει σημειώνοντας δυο τέρματα και στο ματς με τον ΠΑΣ και δίνοντας τη νίκη στο Τριφύλλι. Μάλιστα το πρώτο γκολ του είναι εκπληκτικής ομορφιάς ενώ στο δεύτερο ο Μπεργκ δίνει την μπάλα στον Καρέλη προ κενής εστίας καθώς από αυτόν ξεκινάει η όλη φάση.

 


Πανθρακικός-Ολυμπιακός 1-4

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και παίζοντας όσο έπρεπε ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Κομοτηνή επικρατώντας με 4-1 του Πανθρακικού για την 12η αγωνιστική της Super League.
Οι Πειραιώτες με τα γκολ των Μανωλά, Κάμπελ, Σάμαρη και Σαβιόλα πέτυχαν την ενδέκατη νίκη τους διευρύνοντας το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Πανθρακικός παρά το γκολ του Ίγκορ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στους ρυθμούς των "ερυθρολεύκων".

 


Ατρόμητος-Βέροια 1-0

Στις νίκες επέστρεψε ο Ατρόμητος ο οποίος μετά από ένα κακό παιχνιδι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε με 1-0 της Βέροιας στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου που είχε και δοκάρι με τον Λαζαρίδη, πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" με γκολ του Καραγκούνη και έτσι έφτασε στους 21 βαθμούς. Από την άλλη η Βέροια ήταν και πάλι κακή και έμεινε στην τελαυταία θέση με 7 βαθμούς.

 


Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-1

Στις 22 Ιανουαρίου 2012 ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από την Λιβαδειά με 2-0. Χρειάστηκαν να περάσουν 22 μήνες για να επικρατήσει ξανά σε αγώνα εκτός Κρήτης. Και τα κατάφερε σε ένα κρίσιμο σημείο του φετινού πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Μακρής σκόραρε στο 28' και με αυτό το γκολ ο ΟΦΗ έφυγε με το "διπλό" (0-1) από τη Ριζούπολη. Μια σπουδαία νίκη (δεύτερη στο πρωτάθλημα) που ανέβασε τους Κρητικούς στους 12 βαθμούς, αφήνοντας τον Απόλλωνα προτελευταίο (8 β.) και χωρίς "τρίποντο" στους τελευταίους 6 αγώνες.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *