Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Νέα υποψηφιότητα για το θώκο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Νέα υποψηφιότητα για τον θώκο του Αντιπεριφερειάρχη στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας, εμφανίζεται στον ορίζοντα κατά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης τον Μάιο του 2014, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μάλιστα την στήριξη του κόμματος της Ν.Δ.

Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο του τέως δήμου Γιαννιτσών κ. Βαμβίνη Στέλιο, ο οποίος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, δεν διέψευσε αυτήν, αντίθετα μάλιστα έδειξε ενθουσιασμένος και θετικός σε μία τέτοια προοπτική δηλώνοντας σχετικά: ΄΄Ο χώρος της αυτοδιοίκησης έχει πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές δυνατότητες για όποιον επιθυμεί να προσφέρει. Με τιμά το γεγονός ότι συμπολίτες μου με θεωρούν χρήσιμο στην προσπάθεια αντιμετώπισης των τοπικών προβλημάτων κι αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

Είμαι πάντα πρόθυμος να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες και να αξιοποιήσω όλες τις δυνατότητες και ευκαιρίες, αν μου ζητηθεί΄΄. Ο κ. Βαμβίνης διετέλεσε δήμαρχος Γιαννιτσών την οκταετία 1998-2006 καθώς και νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος. Σήμερα ασκεί καθήκοντα ως Αναπλ. Διοικητή στο ΓΝ - ΚΥ Γουμένισσας.
 
 
 
πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *