Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Νέα πρόκληση Τζαμτζή: "Και πατάτες θα πουλήσω"

Να θεραπεύσει τις κακές εντυπώσεις που άφησε η δήλωσή του πως δεν μπορεί να ζήσει με τη βουλευτική αποζημίωση των 5.400 ευρώ το μήνα, επιχείρησε ο «γαλάζιος» βουλευτής Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής λέγοντας πως «μπορεί να πουλήσει και πατάτες» αν χρειαστεί.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News ο κ. Τζαμτζής, υποστήριξε πως χρησιμοποίησε την επίμαχη φράση για τους βουλευτές, περιγράφοντάς τους σχεδόν ως πένητες, «καθ’ υπερβολή», γιατί όπως είπε γνωρίζει βουλευτές που είναι υπερχρεωμένοι και δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Υπογράμμισε πως ο ίδιος δεν έχει κάνει λεφτά από την πολιτική, ούτε κατηγορήθηκε για κακοδιαχείριση και ατασθαλίες και ζήτησε να αναρτηθούν τα «πόθεν έσχες» όλων των βουλευτών. Εκμυστηρεύτηκε πως από μικρή ηλικία έμεινε ορφανός και αναγκάστηκε να δουλέψει στα χωράφια.

Σημείωσε πως δεν φοβάται τη δουλειά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και πατάτες μπορώ να πουλήσω».
 
 
 ΠΗΓΗ: nooz

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *