Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Έδεσσα: Ενημερωτική εκδήλωση για τη νόσο Alzheimer

Η νόσος Alzheimer είναι δυστυχώς μία από τις ασθένειες που απασχολούν ολοένα και περισσότερο τόσο τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον.

Σε συνέχεια των ενημερωτικών ομιλιών για την Τρίτη Ηλικία που υλοποιούν ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνετε η 2η εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Νόσου Alzheimer» την Τετάρτη 27/11/2013 και ώρα 18:30 με εισηγητή τον κ. Παπαλιάγκα Βασίλειο Ειδικ. Νευρολόγο, Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας (Αργυροκάστρου 24 Περιοχή Παζάρι).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *