Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Ραδιοφωνική» μήνυση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη - Για συκοφαντική δυσφήμιση από το σταθμό «Στο Κόκκινο»

Με αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του υπουργού Υγείας απαντά ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 «Στο Κόκκινο». Η ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού αναφέρει:

« O ρ/σ 105,5 ‘Στο Κόκκινο’ ανακοινώνει ότι μετά τις προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στα ΜΜΕ η διεύθυνση του ρ/σ, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο Υπουργός θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη». 

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της αντιπαράθεσης κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για την τιμολόγηση των φαρμάκων με τον κ. Γεωργιάδη να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για διαπλοκή.

«Ο ραδιοφωνικός σταθμός ‘Στο Κόκκινο’ παρουσιάζει κατά δήλωση του διευθυντού του, διαφημίσεις πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών. Εγώ δεν ξέρω πόσο είναι το ποσό, μπορεί να είναι ένα ευρώ. Όμως, την ίδια στιγμή που γίνεται αυτό -άρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με αυτές τις εταιρίες- έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και καταψηφίζει την τροπολογία για να μειώσουμε τις τιμές των φαρμάκων ... Ο ορισμός της διαπλοκής είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας», έχει δηλώσει ο κ. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα στο Μega ο υπουργός Υγείας ανέφερε: «Προχθές ο κ. Αρβανίτης (σ.σ. διευθυντής του ρ/σ) στον ΣΚΑΙ είπε ότι ο σταθμός ‘Στο Κόκκινο’ ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι παίρνουν διαφημίσεις από φαρμακοβιομηχανίες. Αυτό είναι κακό; Έχω ζητήσει από προχθές να δώσουν στη δημοσιότητα το ποσό της διαφήμισης... το ποσό που μου είπανε, δεν το πιστεύω. Αν το ποσό που μου λένε είναι πραγματικότητα μιλάμε για τερατώδες σκάνδαλο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ψευδές. Πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη θα το πουν... Δεν πιστεύω αυτό που μου μεταφέρουν».






Πηγή: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *