Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Σκληρές εικόνες από τη γυναίκα που πάσχει από ελεφαντίαση

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της 35χρονης Sadia Abdinur από τη Σομαλία η οποία πάσχει από ελαφαντίαση.

Το αριστερό πόδι της νεαρής γυναίκας ζυγίζει πάνω από 31 κιλά καθώς έχει πρηστεί υπερβολικά με αποτέλεσμα να κινείται με πολύ μεγάλη δυσκολία.




Προκειμένου να θεραπευτεί αναγκάζεται να ζητιανεύει στο δρόμο ενώ οι φίλοι της και οι γείτονές της την έχουν απομακρύνει από κοντά τους γιατί πιστεύουν ότι «έχει μέσα της το Διάβολο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα που είναι μητέρα δύο παιδιών, 9 και 7 ετών, υποφέρει απόσοβαρής μορφής λεμφοίδημα, το οποίο προκλήθηκε από παρασιτική λοίμωξη.

Η ιστορία της έχει συγκινήσει έναν βρετανό χειρουργό ο οποίος προσφέρθηκε να χειρουργήσει τη νεαρή γυναίκα εντελώς δωρεάν. Για το λόγο αυτό, η φιλανθρωπική οργάνωση Alhidaya International, που εδρεύει στην Αγγλία, προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, προκειμένου η Sadia να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία, έτσι ώστε ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής στο London Postgraduate School of Surgery και το Imperial College Healthcare NHS Trust, Nigel Standfield, να μπορέσει να της κάνει την πολύωρη, αλλά σωτήρια, επέμβαση.

ΠΗΓΗ: tuned

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *