Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις στην Έδεσσα: Τις παραιτήσεις των διαφωνούντων Δημοτικών Συμβούλων ζητά ο Δήμαρχος!

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Έδεσσας, μετά την εκ νέου καταψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου σήμερα το απόγευμα. 
Με επιστολή του προς τους διαφωνούντες Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του, Δημήτρη Φαρμούζη, Πέτρο Πριβαρτιτσάνη και Γιώργο Ρουμελιώτη ζητά τις παραιτήσεις τους. 
 
 
 
 
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής: 
 





Προς: (α) Δημήτρη Φαρμούζη

(β) Πέτρο Πριβαρτιτσάνη

(γ) Γιώργο Ρουμελιώτη

Κύριοι,

η αρνητική σας στάση στο κορυφαίο γεγονός της διαχείρισης του Δήμου Έδεσσας και η καταψήφιση του προϋπολογισμού χωρίς αιτιολόγηση, αποτελεί πράξη εχθρική και ανέντιμη απέναντι στην παράταξη με την οποία έχετε εκλεγεί! Η πράξη αυτή αποκτά ακόμη χειρότερα χαρακτηριστικά αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι έχουμε διαχειριστεί με υποδειγματικό τρόπο τα οικονομικά του Δήμου. Το γεγονός αυτό σας θέτει αυτομάτως εκτός της παράταξης, αν και ο κ. Δημήτρης Φαρμούζης έχει δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του.

Βεβαίως, η εκλογή όλων μας – Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων – είναι αποτέλεσμα της συλλογικής κοινωνικής παρουσίας και πολιτικής δουλειάς του συνόλου των μελών της παράταξης. Υπό την έννοια αυτή όλοι όσοι συμμετέχουμε στα κοινά από τη μία μεριά έχουμε λάβει την ψήφο των πολιτών, αλλά από την άλλη οι ψήφοι που έχουμε λάβει ανήκουν κυρίως στη συλλογική οντότητα και δευτερευόντως στα πρόσωπα.

Μετά την σημερινή ψηφοφορία και τη στάση που τηρήσατε, καθώς στόχος δεν ήταν η καταψήφιση του προϋπολογισμού αλλά να πληγεί η δημοτική παράταξη με την οποία έχετε εκλεγεί, εκτός από την αποπομπή σας από τη δημοτική παράταξη, πλέον δεν έχετε δικαίωμα να διατηρείτε την έδρα του Δημοτικού Συμβούλου. Για το λόγο αυτό ζητώ τις παραιτήσεις σας από τις θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων, πράξη στην οποία πιστεύω ότι πρέπει να προβείτε άμεσα, είτε θεωρείτε τους εαυτούς σας μέλη, είτε όχι της δημοτικής μας παράταξης.

Δημήτρης Γιάννου Επικεφαλής της Παράταξης Δήμαρχος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *