Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ραχήλ Μακρή: «Ο Άδωνις θέλει να κλείσει τα ψυχιατρεία για να μην τον... κλείσουνε μέσα»

Η Ραχήλ Μακρή δεν κάνει βήμα πίσω στη κόντρα της με τον Γεωργιάδη και δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει για το «άκου φασιστάκο» στον φερόμενο ως υπουργό Υγείας.

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. υποστήριξε, καλεσμένη στην εκπομπή "Ολα Τρέλα" του Θέμου Αναστασιάδη πως από μικρή ήταν... στα κάγκελα, καθώς ανέκαθεν ήταν δραστήρια και άτακτη.

Όσον αφορά στην κόντρα της με τον Άδωνι Γεωργιάδη που κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι «η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέρα πάσης προσδοκίας», η ίδια για ακόμη μία φορά είπε πως δεν μετάνιωσε για το «άκου φασιστάκο» που απάντησε στα λεγόμενα του υπουργού Υγείας μέσω Twitter, παραφράζοντας το «Άκου ανθρωπάκο» του Βίλχελμ Ράιχ.

«Δεν είπα εν θερμώ φασιστάκο τον Άδωνι», δήλωσε και πρόσθεσε πως «του άξιζε και του αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός». Ωστόσο, επισήμανε πως τον χαρακτήρισε ως πολιτικό και όχι ως άνθρωπο.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως «θέλει να κλείσει όλα τα ψυχιατρικά νοσοκομεία της χώρας για να μην υπάρχει ένα να τον βάλει μέσα».

Στην ερώτηση εάν είχε την ίδια αντίδραση αν στη θέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν μία βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Μακρή απάντησε ότι «δε θα ήταν ποτέ μία βουλευτής της ΝΔ» στην θέση αυτή, αλλά όπως και να έχει θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο.

«Ανεβαίνω στα κάγκελα μαζί με τον ελληνικό λαό», είπε στη συνέχεια, σχολιάζοντας με χιούμορ πως οι γονείς της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.


πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *