Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Μια "τρελή" πτήση με Μανωλά και Τζαβέλλα - Έγινε κυριολεκτικά χαμός (vids)

Δεν θα μπορούσε να μην είναι από τις ομορφότερες πτήσεις με την εθνική ομάδα. Κάθε φορά, κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό. Πάντα κάτι μένει. Δεν έχει να κάνει με τη νίκη. Ούτε με το αποτέλεσμα, αλλά με όσα ζεις, μαθαίνεις και ρουφάς σαν εμπειρίες ζωής με αυτή την εθνική ομάδα.

Προκριματικά, τελικές φάσεις και τώρα Βραζιλία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο φιλοξενείται σπίτι του και η Ελλάδα θα είναι εκεί. Για αυτό και μόνο η πτήση 4781 από το Βουκουρέστι στην Αθήνα , περιελάμβανε όλα αυτά που εδώ και μια δεκαετία ζει, κερδίζει και χαρίζει η εθνική ποδοσφαίρου.
 
Τα πειράγματα και οι πανηγυρισμοί...
Ακόμη και στους πανηγυρισμούς αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η εθνική είναι πια διαφορετική. Δεν υπάρχει κορεσμός από τις επιτυχίες. Υπάρχει στόφα μεγάλης ομάδας. Πανηγύρισαν με τον κόσμο, βγήκαν από τα αποδυτήρια για να ξαναπούν ευχαριστώ σε όσους στερήθηκαν πράγματα προκειμένου να είναι δίπλα τους στο Arena Nattional της Ρουμανίας και έδωσαν στους 2.000 Έλληνες του γηπέδου και στους υπόλοιπους 9.998.000 ότι είχαν στην ψυχή και στην καρδιά τους. Και μετά ήρθε η ηρεμία και τα πειράγματα. Η αυτοπεποίθηση των νικητών, των παικτών που συνεχίζουν το μύθο της εθνικής ποδοσφαίρου.
 
Οι πρωτεργάτες Τζαβέλλας και Μανωλάς...
Η πτήση περιελάμβανε τα γνωστά αγαπημένα συνθήματα της κερκίδας που πια έχουν γίνει βίωμα των παικτών. Ευχές από τον πιλότο, σαμπάνια για όλους και πειράγματα μεταξύ των πρωτεργατών της πλάκας μέσα στην εθνική. Τζαβέλλας και Μανωλάς είχαν μεγάλη ρέντα και ήταν αυτοί που έδωσαν το σύνθημα για το πάρτι.
 
Η αφιέρωση στον Τοροσίδη...
Ο κεντρικός αμυντικός της εθνικής πήρε ακόμη και το μικρόφωνο (ντουντούκα) μετά από προτροπές ολόκληρου του αεροσκάφους, τα έδωσε όλα στην… πίστα και αφιέρωσε εξαιρετικά ένα από τα άσματα του στον Βασίλη Τοροσίδη!!!
 
Ο... δολοφόνος με την κουκούλα!
Ο σκόρερ Μήτρογλου ήσυχος και χαλαρός κάτω από την κουκούλα του, ο Καραγκούνης σε υπερένταση και συνεχόμενη κίνηση. Ο Σάντος ακόμη και τώρα δεν ξέφυγε από τις συνήθειες του. Ήρεμος, στη θέση του μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του, ετοιμάζει βαλίτσες για τη Βραζιλία στην οποία θα ταξιδέψει άμεσα και θα παραμείνει μέχρι την κλήρωση των ομίλων στις 6 Δεκέμβρη.
 

Apothewsh Santos apo paiktes από contratv

Η πτήση της επιστροφής έκλεισε με οργανωτή τον Τζαβέλλα και συνθήματα για τους τρεις αρχηγούς (Καραγκούνη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη), για τον Σάντος και για τον Φύσσα.




Apothewsh Karagkounh από contratv
 



Apothewsh Salpigiidh από contratv         πηγη:contra.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *