Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αγωγή κατά του ΠΑΣΟΚ από τους υπαλλήλους του - Διεκδικούν 1,5 εκ. ευρώ από το κόμμα - εργοδότη

Αγωγή κατά του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να καταθέσουν 120 υπάλληλοι του κόμματος, για μη καταβολή δεδουλευμένων, με την απαίτηση να ανέρχεται σε 1.5 εκ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο ίντερνετ, 120 απλήρωτοι υπάλληλοι του κόμματος, που έχουν ενταχτεί σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας και δουλεύουν δυο μέρες τη βδομάδα, διεκδικούν απλήρωτες οφειλές 540.000 ευρώ, που με τους νόμιμους τόκους φτάνουν το 1.5 εκ. ευρώ. 

Οι ενάγοντες έχουν αναθέσει την υπόθεση σε γνωστό αθηναϊκό δικηγορικό γραφείο, το οποίο έχει μεγάλη πείρα σε εργατικά θέματα.


Πηγη: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *