Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Πάνω από 26.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα κάθε μήνα

Χωρίς ρεύμα μένουν κάθε μήνα πάνω από 26.000 νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΔΕΗ που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία...

Τον τελευταίο χρόνο έχουν πραγματοποιηθεί 315.232 διακοπές ρεύματος στους καταναλωτές χαμηλής τάσης, δηλαδή τα νοικοκυριά, που αφορούν και το 80% των διακοπών παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το υπόλοιπο ποσοστό αφορά κυρίως μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στη ΔΕΗ.

«Αυτή τη στιγμή καταδεικνύεται αυτό που φωνάζουμε 1,5 χρόνο τώρα. Η τραγωδία των ελληνικών νοικοκυριών. Έχουμε κατ' επανάληψη τονίσει ότι όσο συνεχίζεται η "εξ αποστάσεως" προσέγγιση από την πολιτεία αλλά και όλους τους πολιτικούς φορείς των διακοπών ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα θρηνούμε διαρκώς θύματα», αναφέρει σε δήλωση της στην εφημερίδα η Κίνηση Πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος.




πηγη:nooz

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *