Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Το ΣΔΟΕ βρήκε 150.000€ σε λογαριασμό του βουλευτή της ΧΑ, Ι. Λαγού ένω στο Πόθεν Έσχες του δήλωνε 7Ε σε τράπεζες!

Δύο off shore εταιρείες που είναι πιθανό να σχετίζονται με τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής εντόπισε το ΣΔΟΕ. Μεγάλο ποσό στον λογαριασμού του Ι. Λαγού, που δηλώνει "άνεργος"!

Σημαντικές εξελίξεις στην έρευνα του ΣΔΟΕ για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής.Σύμφωνα με πληροφορίες του "Βήματος", οι ελεγκτές εντόπισαν δύο off shore εταιρείες στην Κύπρο, που ανήκουν σε στέλεχος της οργάνωσης.

Οι υπεράκτιες εταιρείες στην Κύπρο εμφανίζεται να ανήκουν σε πρώην ασφαλιστή που συμμετέχει στη διαχείριση του ταμείου του κόμματος, μαζί με ένα άλλο συγγενικό του πρόσωπο.

Οι εταιρείες αυτές φέρεται να έχουν συσταθεί το 2004 προτού ο ασφαλιστής εμπλακεί στη δράση της Χρυσής Αυγής και έχει ζητηθεί να διαπιστωθεί σε ποιες συναλλαγές προχωρούσε τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, βρέθηκαν 150.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ι. Λαγού, ο οποίος δηλώνει άνεργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο πόθεν έσχες του δήλωνε ότι έχει στην κατοχή του ένα ακίνητο 50 τ.μ. και οι καταθέσεις του στην τράπεζα δεν ξεπερνούν τα 7 ευρώ. Σύμφωνα με την πλευρά του βουλευτή, τα χρήματα που βρήκε το ΣΔΟΕ, προέρχονται από κληρονομιά που έλαβε το 2005.

Οι έρευνες για τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής, αλλά και τους λογαριασμούς 35 στελεχών της, ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και παραμένουν σε εξέλιξη.



πηγή:news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *