Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 14/1 τα Ζώδια!

Οι άνθρωποι για να τα βγάλουν πέρα στην ζωή τους μηχανεύονται πολλά και διάφορα.ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε ευαισθησίες οι οποίες μερικές φορές σας μπλοκάρουν αρκετά και δεν μπορείτε να δείτε ακριβώς τον στόχο σας. Αλλά ίσως αυτό να σας βοηθήσει να δείτε κάτι πιο βαθύ που μπορεί να σας διαφεύγει. Οικογενειακά θέματα ή υποχρεώσεις που σας επιβαρύνουν θα σας κάνουν να δραστηριοποιηθείτε. Να μην αμελήσετε τυπικά θέματα υγείας και πρόληψης.
Έρωτας: Είστε αρκετά πιεσμένοι συναισθηματικά για αυτό δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα. Από εκεί που είστε δυναμικοί έχετε ανάγκη να γίνετε γατούλες ξαφνικά. Βέβαια δεν κρατάει για πολύ αυτό γιατί μπορεί ξαφνικά να κάνετε μια έκρηξη ίσως από μια αποκάλυψη ή μια πολύ περίεργη αίσθηση ότι κάτι θα συμβεί το οποίο θα σας αλλάξει τα δεδομένα κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να προστατεύσετε αυτά που έχετε αλλά συγχρόνως κάτι σας εμποδίζει να το κρατήσετε για πολύ καιρό γιατί δεν έχετε την υπομονή. Από την άλλη μια ξαφνική πρόταση θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε καλή διάθεση. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες εσωτερικές αντιστάσεις οι οποίες δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα. Να ξέρετε ότι οι συνεργασίες είναι απαραίτητες και ίσως χρειαστεί να εναρμονιστείτε περισσότερο με το περιβάλλον που συνεργάζεστε για αυτό πιθανόν θα πρέπει να έχετε ευελιξία.
Έρωτας: Έχετε μια μεγάλη αναστάτωση γιατί νιώθετε ότι κάτι πάει να συμβεί το οποίο όμως δεν μπορείτε εύκολα να το αντιληφθείτε γιατί δεν αφήνετε να βγει στην επιφάνεια από φόβο μήπως και χάσετε την ήδη υπάρχουσα ασφάλειά σας. Είναι όμως σημαντικό να ακούσετε την καρδιά σας για να προχωρήσετε στην ουσία των πραγμάτων. Κριός ή Ζυγός που βρίσκεται στο εξωτερικό μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσγειώνεστε και θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία σας κατοχυρώνουν επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε να γευτείτε κάποια καλά πράγματα τα οποία πιθανόν να είναι αποτέλεσμα μιας κίνησης που είχατε κάνει στο παρελθόν σας.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε δώσει τον καλύτερό σας εαυτό και τώρα θέλετε να ξεκουραστείτε ή να μείνετε για λίγο μόνοι με τα συναισθήματά σας για να κάνετε ας το πούμε ένα πολύ σημαντικό απολογισμό. Μια καινούργια ιδέα ή ένας νέος κόσμος πληροφοριών θα σας ανοίξει ένα μονοπάτι που δεν το περιμένατε, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Μια νέα γνωριμία που πιθανόν να έχει γίνει είτε μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο εξωτερικό είτε μέσα από φίλο που θέλει να σας στηρίξει για αυτό θα αναβαθμιστείτε σε ερωτικό επίπεδο. Η σχέση με Αιγόκερω θα σας χαλάσει για λίγο την διάθεση γιατί πιθανόν να θέλει από εσάς συναισθηματική κάλυψη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε περισσότερο τις καταστάσεις και αυτό σας βοηθάει στο να ξεπεράσετε κάποια θέματα του παρελθόντος και κυρίως από μια συνεργασία που είχατε και δεν υπήρχε κέρδος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε ευκαιρίες να δώσετε καλύτερα δείγματα γραφής και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες του παρελθόντος σας. Μια ιδιαίτερη και πρωτοποριακή πρόταση θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Αν περιμένετε αποτελέσματα από ένα πανεπιστήμιο μπορεί να έχετε μια θετική απάντηση.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε σε μια φάση πολύ δημιουργική αλλά με εντάσεις και πολλές ανατροπές. Η προσωπική σας ζωή ίσως να νιώθετε ότι παρόλο που πρέπει να κρατήσετε ένα κομμάτι το οποίο σας προστατεύει, βλέπετε ότι αλλάζει. Η βιασύνη μερικές φορές δεν βοηθάει. Να είστε περισσότερο υπομονετικοί γιατί πάνω σε μια τρέλα μπορεί να τα τινάξετε όλα. Πάντως η εμφάνισή σας θα είναι περισσότερο εκκεντρική.
Έρωτας: Μια ξαφνική γνωριμία θα σας αναστατώσει και θα σας βάλει στη πρίζα να κάνετε αλλαγές. Ίσως να είναι νεώτερο πρόσωπο και αυτό να σας δημιουργήσει μια αναστάτωση. Πάντως και σε σχέση να είστε έχετε μια μεγάλη ανυπομονησία για να αλλάξετε την υπάρχουσα κατάσταση. Προσοχή με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες πιθανόν να είχαν ξεκινήσει από το τέλος του χρόνου και τώρα να βλέπετε τα αποτελέσματα τους. Πάντως να μην φοβάστε. Μπορεί να είναι όντως πολύ καταιγιστικά αλλά θα είναι για καλό σας. Εσείς πάντως να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να μην ακούσετε κανέναν.ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να προστατευτείτε και να επικοινωνήσετε περισσότερο μόνο με άτομα της οικογένειάς σας. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή πιεσμένοι από όλη αυτή την περίοδο κι ίσως να είστε βαθιά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί.
Έρωτας: Μια ξαφνική έκπληξη θα σας αλλάξει την πεσμένη διάθεση γιατί εσείς με αυτόν τον τρόπο μερικές φορές σηκώνεστε. Υπάρχει πάντως μια ιδιαιτερότητα σε μια γνωριμία η οποία ίσως να γίνει ξαφνικά και μπορεί να μην έχετε την τόλμη να αρνηθείτε γιατί το άτομο θα συνδυάζει πολλά πράγματα. Πάντως είστε πολύ επιρρεπείς να γνωρίσετε ένα πρόσωπο και με αυτό να καταλήξετε ακόμα και σε γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες θα σας δώσουν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Αυτό θα σας ευχαριστήσει γιατί θα δείτε ότι έχετε αρχίσει να κινείστε και να γίνεται ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε κάτι πολύ καινούργιο..ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ένα καλό περιβάλλον το οποίο θα σας βοηθήσει να αντλήσετε από εκεί ενέργεια η οποία είναι πολύ σημαντική για αυτή την περίοδο για σας γιατί τώρα μπορείτε να καταλάβετε περισσότερο τον εαυτό σας και να έχετε την αυτογνωσία που έχετε ανάγκη.
Έρωτας: Θέλετε ένα ξεκάθαρο τοπίο το οποίο σας βοηθάει να σώσετε ένα λάθος κομμάτι της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Αλλά έχετε καταλάβει ότι όσο περισσότερο αντιλαμβάνεστε τι θέλετε τόσο περισσότερο κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες δεν σας αφήνουν μετέωρους. Κριός, Υδροχόος είναι πολύ σημαντικά άτομα για σας. Ο Καρκίνος θα σας εκπλήξει με τις ανατροπές του οι οποίες θα είναι υπέρ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε ένα δύσκολο έργο το οποίο δεν είναι και τόσο απρόσιτο τελικά όσο νομίζατε. Πιθανόν μια συνεργασία που είναι κάπως διαταραγμένη να χαλάσει τελείως γιατί έτσι σας συμφέρει.ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη αναστάτωση και βιασύνη. Θέλετε να γίνουν όλα σωστά και να μην λείπει κάτι από μια κίνηση που κάνετε. Η οικογένεια είναι ένας τομέας ο οποίος σας πιέζει να έχετε ισορροπία και να μην αδικήσετε κάποιο πρόσωπο. Η κοινωνικότητα είναι ένα κομμάτι που σας βοηθάει στην προκείμενη φάση.
Έρωτας: Οι ελεύθεροι έχετε ανάγκη να κάνετε οικογένεια και να νοικοκυρέψετε την ζωή σας. Μπορεί να υπάρχουν βέβαια κάποιες προσωπικές σας ανασφάλειες ή ακόμα και ευαισθησίες που μπλοκάρουν τις αποφάσεις σας αλλά ίσως να αντιληφθείτε ότι αυτά είναι αποτέλεσμα του πως βλέπετε τον σύντροφό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ υπάρχουν διάφορες αναβολές, αλλαγές και γενικά πράγματα τα οποία δεν τα είχατε σκεφτεί. Η βοήθεια έρχεται από έναν Υδροχόο ο οποίος με τον τρόπο του σας δίνει σωστές συμβουλές που είναι τελείως έξω από αυτά που έχετε ήδη σκεφτεί. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε πολύ σημαντικές εξελίξεις.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε ήρεμοι γιατί είστε περισσότερο ανεξάρτητοι. Ο λόγος είναι ότι σε προσωπικό επίπεδο προχωράτε και κάποια εσωτερικά σας προβλήματα τα επιλύνετε άμεσα. Αυτό βοηθάει στο να τα δείτε όλα με καθαρότητα και με σαφήνεια.
Έρωτας: Εδώ τα πράγματα είναι περισσότερο σύνθετα γιατί εσείς αλλάζετε και δεν ανέχεστε πλέον να κάνετε υπομονή σε πράγματα που σας έχουν πιέσει. Η σκέψη ενός Κριού σας αναστατώνει γιατί σας πιέζει να βρείτε σημεία κοινής επικοινωνίας που μπορεί να είναι θέματα οικογένειας ή συναισθημάτων.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ κινείστε με κάποιο τρόπο πολύ προστατευτικό ως προς τα δικά σας συμφέροντα. Παρόλο που μπορεί ξαφνικά να σας έρθει μια ιδέα η οποία ίσως να σας παρασύρει αρκετά, αν το διαχειριστείτε καλά θα σας αποφέρει ένα σημαντικό κέρδος.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σας δίνονται ευκαιρίες να εξελιχτείτε και κυρίως βιωματικά. Επειδή μερικές φορές είστε πάρα πολύ αισιόδοξοι και χαοτικοί, ίσως να μην αναγνωρίζετε με την πρώτη ούτε και την δική σας ανάγκη αλλά ούτε και των ατόμων που είναι δίπλα σας. Για αυτό πιθανόν να γνωρίσετε κάτι καινούργιο σε επίπεδο συναισθημάτων.
Έρωτας: Η σχέση με Καρκίνο σας αναπτύσσει γιατί μπορείτε να καταλάβετε πιο εύκολα τις ανάγκες του κι αυτό θα βοηθήσει στο να ξεπεράσετε μια δυσκολία στην επικοινωνία. Από την άλλη υπάρχει ανάγκη να είστε πολύ συντροφικοί αλλά και πολύ ελεύθεροι. Θα τα ζυγίσετε όλα αυτά τουλάχιστον για σήμερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε υποχρέωση να ανανεώσετε τον αέρα της δουλειάς σας και να μην μείνετε στάσιμοι γιατί και θα βαρεθείτε και δεν θα προχωρήσετε ώστε να έχετε προοπτική κέρδους.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είναι μια πολύ περίπλοκη ημέρα που θα νιώθετε ότι όλα μετακινούνται και όλα αλλάζουν και δεν γίνονται όπως εσείς τα είχατε υπολογίσει. Αυτό από την μια είναι καλό γιατί ολοκληρώνετε κάτι που είχατε ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες ίσως και από την προηγούμενη χρονιά αλλά μπορεί να πιέζεστε από τους τρίτους και αυτό να σας ζορίζει.
Έρωτας: Εδώ υπάρχει μια έντονη τάση από την μια να προχωρήσετε σε άμεσες αποφάσεις. Είτε να σταματήσετε κάτι που δεν σας αρέσει, είτε να προχωρήσετε σε μια σχέση που μπορεί να αφορά και γάμο. Νιώθετε βέβαια ότι δεν υπάρχει επιστροφή σε οτιδήποτε αποφασίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ίδιο συμβαίνει και στην δουλειά σας. Μια σημαντική ευκαιρία που έχει βγει στην επιφάνεια μπορεί να σας πιέζει να κάνετε μια συνεργασία ή να σταματήσετε να αντιδράτε σε κάτι που δεν σας αρέσει. Αλλά δεν σταματάει ο κίνδυνος να τα διαλύσετε όλα και να τα ξεκινήσετε από την αρχή. Έχετε βέβαια μια προστασία είτε από την οικογένεια είτε από έναν Καρκίνο.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια έντονη δράση στην καθημερινότητα σας. Ο λόγος είναι ότι θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε όλα τα γεγονότα και τις υποθέσεις πους σας απασχολούν και ο λόγος είναι ότι θα χρειαστεί να αναγνωρίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες για να προστατέψετε τον εαυτό σας.
Έρωτας: Η επικοινωνία σίγουρα βοηθάει και ξεμπλοκάρει τις μεγάλες δυσκολίες στην επικοινωνία. Η προσπάθεια βέβαια θα γίνει περισσότερο από εσάς γιατί κάτι έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε. Πάντως αν ανοίξετε τα χαρτιά σας με έναν Κριό ή Λιοντάρι δεν θα χάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπικότητά σας θα μετρήσει αυτή την περίοδο και θα επιβληθείτε σε ένα πρόσωπο το οποίο είναι μεν συνεργάτης σας αλλά κάνει τα δικά του. Μια ξαφνική και πρωτοποριακή ιδέα θα σας βοηθήσει να φτιάξετε περισσότερο τα οικονομικά σας.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αυξάνετε έντονα το ένστικτό σας και σας βοηθάει στο να προστατευτείτε από όλες τις δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις. Οι οποίες μερικές φορές σας κάνουν υπερβολικά ευάλωτους αλλά τώρα περιέργως αντιστέκεστε και ίσως και να επαναστατείτε σε κάτι που σας καταπιέζει.
Έρωτας: Εδώ κρατάτε καλά τα ηνία και βλέπετε ότι υπάρχει μια πολύ καλή φάση που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε και ίσως να σας αλλάξει όλη την ροή της σχέση σας γιατί θα πείτε αλήθειες που δεν θα παρεξηγηθείτε και ίσως να σας αλλάξουν τα παλιά δεδομένα. Ο Καρκίνος θα είναι πολύ κοντά σας, αντίθετα ο Ζυγός σας αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν σας καλύπτει και πολύ συναισθηματικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι πρέπει να δεχτείτε κάποιες αλλαγές για να προχωρήσετε και ίσως να είστε ανοικτοί σε μια νέα πραγματικότητα η οποία σας έχει ήδη ανοίξει την πόρτα της. Εκμεταλλευτείτε την ιδέα ενός προσώπου η οποία πιθανόν να είναι δύσκολη για τα δικά σας δεδομένα. 
 
 
ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *