Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτη δήλωση Νταβρή μετά τη διαγραφή του: Ημουν σε αποστολή του ΟΗΕ δηλ. «Οργάνωση Ημερησίων Εκδρομών»

Με μια απίστευτη δήλωση απάντησε ο διαγραφείς από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Νταβρής στον Πάνο Καμμένο.

Σε δήλωσή του
στο enikos.gr o βουλευτής Αχαΐας υποστήριξε πως δεν ήταν αδικαιολογήτως απών από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, λέγοντας ειρωνικά: «Βρισκόμουν σε επίσημη αποστολή του ΟΗΕ. Όπου ΟΗΕ εννοώ την οργάνωση ημερησίων εκδρομών. Μάλιστα αύριο θα καταθέσω και τα παραστατικά του ταξιδιού μου».

Προηγουμένως ο Πάνος Καμμένος είχε τονίσει πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωρούν ενωμένοι με μόνη απώλεια, αυτή του κ. Νταβρή, «ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε .



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *