Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Σκυδραϊκός - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 76-61 (vid)

Δεν τα κατάφερε στην έδρα του πρωτοπόρου Σκυδραϊκού ο ΠΑΟΚ και γνώρισε την 5η ήττα του στο πρωτάθλημα.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα γρήγορο 7-0 των γηπεδούχων και συνέχισε περίπου στα ίδια με την ομάδα της Σκύδρας να μην επιτρέπει στον Δικέφαλο να κοντέψει στο 1ο δεκάλεπτο αλλά με τη διαφορά να παραμένει μονοψήφια. Στο 2ο δεκάλεπτο άλλο ένα κακό ξεκίνημα για την ομάδα της Αριδαίας έφερε τη διαφορά στο μεγαλύτερο της σημείο(36-18) καθώς την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκαν σίδερο στα σουτ οι αντιπάλοι τα έβαζαν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Παρόλα αυτά ένα καλό δίλεπτο πριν το τέλος του ημιχρόνου έφερε το σκορ στο 40-26.
Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να κυνηγάει στο σκορ απο μακριά(10-15πόντους σταθερά) μέχρι και τα μέσα του 4ου όπου ξεκίνησε η αντεπίθεση. Με το ταμπλό να γράφει 64-49 οι παίκτες της Σκύδρας χαλάρωσαν μπροστά στη διαφαινόμενη νίκη αλλά παρα λίγο να τους στοιχίσει,3-4 καλές άμυνες συνεχόμενα εύστοχα σουτ και κάποια επιθετικά ριμπάουντ που έφεραν εύκολα καλάθια και η διαφορά 2 λεπτά πριν το τέλος έπεσε στο 66-60 αλλά ως εκεί. 2 κρίσιμα άστοχα σουτ τριών πόντων απο Τριανταφύλλου και Λιούγκα και 1 εύστοχο των αντιπάλων έκαναν το παιχνίδι μη αναστρέψιμο. Το επόμενο Σάββατο(18/01) στην Αριδαία ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΓΑΣ Έδεσσας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (18-10) 2o (40-26) 3o (57-40) 4o (76-61)

ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ : ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ 15(2), ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ 8, ΜΙΧΟΣ 7, ΦΕΣΙΟΣ 6, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ 11(1), ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 5(1), ΜΟΥΜΤΣΙΔΗΣ 5(1), ΛΟΓΓΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 11

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ :ΠΕΙΟΣ 4, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ 4, ΛΙΟΥΓΚΑΣ 13(1), ΑΒΡΑΑΜ 3(1), ΣΕΡΑΦΕΙΜ 8, ΔΕΛΟΓΛΟΥ 2, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 21(1), ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ 6
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios

ialmopia.gr

1 comments:

  1. Ομάδα που ο ιδιοκτήτης της είναι και παίχτης πως να πάει μπροστά...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *