Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού το εισιτήριο επιστροφής του Άγγελου Φιλιππίδη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:  Ιδού το εισιτήριο επιστροφής του Άγγελου Φιλιππίδη
Ο κ. Φιλιππίδης έχει εκδώσει το εισιτήριο στις 10 Ιανουαρίου του 2014 και ώρα 6 παρά τέταρτο το απόγευμα δηλαδή την Παρασκευή λίγη ώρα πριν συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές.

Το εισιτήριο είχε εκδοθεί για τις 13 Ιανουαρίου (αύριο Δευτέρα) με την πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών 1843 η οποία έχει ώρα αναχώρησης από την Κωνσταντινούπολη 19:15 και ώρα άφιξης στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 20:40 και είχε αγοραστεί ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Φιλιππίδης είχε δηλώσει λίγο μετά τη σύλληψή του από τις Τουρκικές αρχές πως «Είχα ενημερώσει τον ανακριτή μέσω του δικηγόρου μου ότι θα επιστρέψω τη Δευτέρα το βράδυ. Για κάποιο λόγο όμως αποφάσισαν να με συλλάβουν» γεγονός που φαίνεται να συμπίπτει με τα στοιχεία του εισιτηρίου που αποκαλύπτει το Fpress.

Μάλιστα ο κ. Φιλιππίδης είχε επισημάνει πως «Ήταν πολύ εύκολο να με εντοπίσουν. Μένω από την αρχή στο ίδιο ξενοδοχείο, το δωμάτιο είναι κλεισμένο στο όνομά μου, πληρώνω με την πιστωτική μου κάρτα και χρησιμοποιώ το κινητό μου τηλέφωνο. Με όλα αυτά ήταν εύκολο να με βρουν οι τουρκικές αρχές. Ήρθαν στο δωμάτιό μου και μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω.»

Από το εισιτήριο επιστροφής φαίνεται ξεκάθαρα ότι πράγματι χρησιμοποιούσε την πιστωτική του κάρτα και δεν έκρυβε τουλάχιστον από τις αρχές που μπορεί να έχουν πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία ότι βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτά όλα φυσικά δεν σημαίνουν κατ ανάγκη ότι θα επέστρεφε και τη Δευτέρα το βράδυ στην Ελλάδα καθώς θα έπρεπε να κάνει χρήση του εισιτηρίου που είχε εκδώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη σύλληψή του, ο κ. Φιλιππίδης οδηγήθηκε ενώπιον μονομελούς δικαστηρίου στην Τουρκίακαι δήλωσε ότι παραιτείται από κάθε ένσταση.

Οι τουρκικές αρχές έχουν ήδη εγκρίνει την έκδοσή του πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην Ελλάδα και η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει από δύο έως 40 μέρες. Στο ενδιάμεσο διάστημα ο κ. Φιλιππίδης θα κρατιέται, κατά πάσα πιθανότητα στις φυλακές του Μαλτεπέ, όπου, συνήθως, κρατούνται οι, προς απέλαση, ξένοι υπήκοοι.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ



πηγή:fpress.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *