Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Οι δημοσιογράφοι έβαλαν «πάγο» στον Κασιδιάρη

Οι δημοσιογράφοι έβαλαν «πάγο» στον Κασιδιάρη (vid)\Ο κ. Κασιδιάρης θέλησε μάλιστα να κάνει μια δήλωση στους δημοσιογράφους σχετικά με τη χθεσινή απόφαση της Δικαιοσύνης για την προφυλάκιση των Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Όταν όμως πλησίασε τα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν, πριν κάνει δήλωση, να καταδικάσει τη χθεσινή επίθεση μερίδας Χρυσαυγιτών στους δημοσιογράφους, στους οποίους πέταξαν μπουκάλια νερού, όταν έμαθαν την καταδικαστική για τους Γερμενή και Ηλιόπουλο απόφαση.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε να αιφνιδιάζεται, δεν προχώρησε σε καταδίκη της επίθεσης, οι δημοσιογράφοι χαμήλωσαν τα μικρόφωνα και, τελικά, δήλωση δεν έκανε...

Πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *