Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Kevin Durant: "Στον... πόλεμο με τον Αντετοκούνμπο"

Ο Kevin Durant αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη δεύτερη αναμέτρηση τους! Διαβάστε τι είπε ο σούπερ σταρ της Oklahoma και τι δήλωσε ο Ελληνας φόργουορντ για την κόντρα του με τον “KD”.

Αν ο Kevin Durant έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρώτη τους αναμέτρηση, τότε μετά τη δεύτερη δηλώνει έτοιμος να... πολεμήσει μαζί του! Μεταφορικά, βέβαια. “Επαιξε σκληρά, θυσίασε το κορμί του για την ομάδα. Θα πήγαινα οποτεδήποτε στον πόλεμο με έναν τύπο σαν κι αυτόν” δήλωσε μετά το ματς με τους Bucks ο Kevin Durant αναφερόμενος στον 19χρονο Ελληνα φόργουορντ, ο οποίος βρέθηκε ταυτόχρονα στο παρκέ μαζί του περισσότερο απ' ότι στο παιχνίδι του Νοεμβρίου.

“Θα είναι απόλαυση να τον βλέπεις. Θα κερδίζει εμπειρίες και θα γίνεται ολοένα και καλύτερος. Το καλύτερο γι' αυτόν είναι να ξεκινάει βασικός και να τον αφήνουν να παίξει. Θα γίνει πραγματικά καλός” συμπλήρωσε ο καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος για τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος τα πήγε θαυμάσια απέναντι του. Οχι μόνο επειδή είχε 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 38 λεπτά, κάνοντας ακόμα 2 κοψίματα στον “KD”, αλλά και επειδή τον ταλαιπώρησε με την άμυνα του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

“Είμαι ενθουσιασμένος που έπαιξα απέναντι στον Durant. Είναι πιθανότατα ο δυσκολότερος παίκτης να μαρκάρει κανείς. Είναι 2,08, 2,10, μπορεί να σουτάρει, να ντριμπλάρει και είναι πολύ εκρηκτικός. Αυτό που ψάχνω όμως είναι ένα αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, θα παίζουμε σκληρά σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω μία μέρα να πάρουμε μία νίκη” δήλωσε από τη μεριά του ο Αντετοκούνμπο.


πηγή:nba.sport24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *