Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών στην Τουρκία (βίντεο)

Σκηνές πρωτόγνωρης βίας με ανταλλαγή λακτισμάτων και γροθιών μεταξύ βουλευτών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και συναδέλφων τους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος εκτυλίχθηκαν στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, κατά τη συνεδρίαση επιτροπής.

Το κλίμα πυροδότησε η συζήτηση για το σκάνδαλο διαφθοράς, με αφορμή την προσπάθεια ενίσχυσης του κυβερνητικού ελέγχου στη δικαιοσύνη από πλευράς του κ. Ερντογάν.

Οι βιαιότητες μεταξύ βουλευτών εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην Επιτροπή Δικαιοσύνης.

Βουλευτές του κεμαλικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλουν ότι Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων υποτάσσεται πλήρως στο υπουργείο Δικαιοσύνης, πράγμα που απαγορεύεται από το τουρκικό σύνταγμα.

Φραστικές αντεγκλήσεις σημειώθηκαν και σε έτερη επιτροπή της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, όπου συζητούνταν περιορισμοί στο Διαδίκτυο τους οποίους επιθυμεί να θεσπίσει η ισλαμοσυντηρητική κυβέρνηση.


Δείτε το video:

πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *