Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την Νάουσα ο Φ.Ο.Α με το εντυπωσιακό 82-55!

Σε μεγάλα κέφια βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι παίχτες του Φ.Ο.Α,οι οποίοι συνέτριψαν τον 2ο της βαθμολογίας Ζαφειράκη Νάουσας με τον εμφατικό 82-55!


Από το πρώτο 10λεπτο δεν άφησε κανένα περιθώριοστον αντίπαλο ο Φ.Ο.Α και με εξαιρετική άμυνα προηγήθηκε στο τέλος του με 22-8!Στο 2ο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε.Οι παίχτες της Αριδαίας έβγαζαν μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 36-23.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ζαφειράκης κόντεψε στο σκορ αλλά με 2 τρίποντα του Αβραμίδη και με ένα καλάθι του Μακρόπουλου η διαφορά εκτοξεύτηκε πάλι σε διψήφιο αριθμό κλείνοντας το 3ο δεκάλεπτο με σκορ 60-41!Η 4η και τελευταία περίοδος εξελίχθηκε σε περίοδο διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς οι παίχτες του Φ.Ο.Α δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους στο παιχνίδι.Ο προπονητής της Νάουσας έριξε λευκή πετσέτα βάζοντας στα τελευταία λεπτα αρκετούς νεαρούς και το τελικό 82-55 ήρθε φυσιολογικά.

Χωρίς τον Θ.Τζανή αγωνίστηκε ο Φ..Ο.Α λόγω πένθους.Όλοι οι παίχτες του Φ.Ο.Α έπαιξαν και για αυτόν στον οποίο αφιέρωσαν την μεγάλη νίκη!

Εξαιρετική διαιτησία από τους Αρβανίτη-Κορδάλη.Την επόμενη αγωνιστική ο Φ.Ο.Α πάει στην ενισχυμένη στον 2ο γύρο Αλλαξάνδρεια.

Οι πόντοι:

Φ.Ο.Α:(Λούσης)  Μαυρίδης, Υφαντίδης 19, Τοπαλίδης 7, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 8(1), Αβραμίδης 17(5), Χαραλαμπίδης 10, Μακρόπουλος 14 (2)

Ζαφειράκης Νάουσας:(Τούφας)  Βάιγκαντ 10, Ιωσηφίδης 6(1), Χρυσανθάκης 2, Ζιάνης 11(1), Τούφας, Ιατρού 2, Γκάνας 5(1), Σκουλαριώτης 7, Σιδηρόπουλος 6, Ψαράς 4, Μίλης, Λιόλιος 2.

Δείτε το Φύλλο Αγώνος:

https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

πηγή:ialmopia.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *