Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το "No Politica" των φιλάθλων του Ολυμπιακού...

Τον "Xάρο" (γνώστο φίλαθλο του ΟΣΦΠ)  τον έπιασε η κάμερα να παρευρίσκεται στην άφιξη των Μιχαλολιάκου, Λαγού στις γυναικείες πτέρυγες του Κορυδαλλού και αμέσως (έτρεξε) να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Στην ανάρτηση του κοκορεύεται για βομβιστικές επιθέσεις σε "βάζελους".Ενδιαφέρον παρουσιάζει με τι προσήλωση έχει μαζέψει και κατατάξει τις διάφορες εγκληματικές ενέργειες,με τρόπο που παραπέμπει σε αστυνομικές ταινίες στις οποίες ο εγκληματίας συλλέγει αποκόμματα των εφημερίδων ου αποθανατίζουν τα (κατορθώματα) του. 

ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΕΣ στη ΘΥΡΑ -7-

Στις 18 Σεπτέμβρη 2013 , Χρυσαυγίτες σκοτώνουν ένα νεαρο (Παυλο Φυσσα τον ελέγαν) ο οποιος παρακολουθούσε αγώνα της ομαδα του, τον Ολυμπιακό.

Οι σύνδεσμοι του Ολυμπιακου (επικαλούμενοι το No Politica) δε βγαζουν καμία ανακοινωση. 
Ενας νεαρος, θύμα του ναζισμού στις δοξασμένες, φτωχικες και προσφυγικές γειτονιες του Πειραια και κανενας συνδεσμος δεν αντιδρά. Μια ανακοινωση. 

Γιατί; 
Το μεγαλο ερώτημα. 
Ολος ο λαος του Ολυμπιακου αναρωτιέται. Ουτε ενα πανό , ουτε ανακοινωση. ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτο που υποψιαζομασταν ειναι προφανως αλήθεια.
Η Θυρα 7 κατακλυζεται απο χρυσαυγιτες.

Αυτός είναι ο γνωστός "χάρος" :





πηγή:anemosantistasis.gr , ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *