Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Πάρτι έκαναν οι "Πυρήνες" για την απόδραση του Ξηρού

Πάρτι έκαναν οι "Πυρήνες" για την απόδραση του ΞηρούΚανονικό πάρτι με φαγητό, ποτό και τραγούδια έκαναν στις φυλακές του Κορυδαλλού οι Πυρήνες για να γλεντήσουν την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. Μεγαλο τρομοκρατικό χτύπημα περιμένει η ΕΛΑΣ. 

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ ο Χριστόδουλος Ξηρός μετά την απόδρασή του κρύβεται σε σπίτι στην Αττική και μαζί με μέλη των Πυρήνων ετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

Κι ενώ ο Ξηρός παραμένει άφαντος, την ίδια ώρα, στην πρώτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, τα μέλη των Πυρήνων που κρατούνται το γλεντάνε...

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΤΟ ΕΘΝΟΣ, στις 7 Ιανουαρίου οι "Πυρήνες" έστησαν κανονικό πάρτι με φαγητό, ποτό και τραγούδια για να γιορτάσουν την απόδραση Ξηρού.

Πηγή: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *