Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, 27 του μηνός Ιανουαρίου, έτους 2014 και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1: ΄Εγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται στο αγρόκτημα ΄Ορμας.


2: Καθορισμός αρδευτικής περιόδου, έτους 2014, τομέων άρδευσης, αριθμού υδρονομέων ανά τομέα – καθορισμός αποδοχών, διάρκεια απασχόλησης.


3: ΄Εγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού προμήθειας στα πλαίσια της πράξης «Διαχείριση βιοαποβλήτων στο Δήμο Αλμωπίας».


4: Διοικητική αποβολή ιδιοκτητών από καταληφθείσα έκταση τμήματοςδημοτικής οδού, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Θεοδωρακείου. Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.


5: Διοικητική αποβολή ιδιοκτήτη από καταληφθείσα έκταση τμήματος δημοτικής οδού, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κωνσταντίας. Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.


6: Διοικητική αποβολή ιδιοκτήτη από καταληφθείσα έκταση τμήματος δημοτικής οδού, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Μηλέας. Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.


7: Αίτηση για ανάκληση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών.


8: Έγκριση υποβολής αιτήματος προς τη Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για διοικητική επίλυση, κατόπιν της αριθμ. 462/23-12-2013 απόφασης του Προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για επιβολή προστίμου στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.


9: ΄Εγκριση υποβολής αιτήματος προς τη Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για διοικητική επίλυση, κατόπιν της αριθμ. 463/23-12-2013 απόφασης του Προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για επιβολή προστίμου στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.


10: Υποβολή πρότασης στα πλαίσια της πρόσκλησης 59 – «Ψηφιακές Υπηρεσίες Δήμων». Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες. Ορισμός υπευθύνων υπαλλήλων της προτεινόμενης πράξης.


11: Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.).


12: Έγκριση προϋπολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), οικονομικού έτους 2014.


13: Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Αλμωπίας.


14: Έγκριση της αριθμ. 64/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου ΚΕ.Κ.Π.- Δήμου Αλμωπίας, που αφορά ψήφιση του προϋπολογισμού τους, οικονομικού έτους 2014.


15: Έγκριση της αριθμ. 68/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου ΚΕ.Κ.Π.- Δήμου Αλμωπίας, που αφορά την έγκριση στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του ΚΕ.Κ.Π.- Δήμου Αλμωπίας, για το οικονομικό έτος 2014.


16: Μερική αναμόρφωση τεχνικού προγράμματος έργων και προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2014.


17: Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνη σύμβαση.


18: Καθορισμός κατάλληλων χώρων για την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων.


19: Αντικατάσταση μέλους από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας.


20: Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στο υπ΄ αριθμ. 112α Οικοδομικό Τετράγωνο Αριδαίας, κατόπιν αιτήσεως του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας.


21: Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αριδαίας.


22: ΄Εγκριση ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Αλμωπίας 2014 και υποβολή του στην αρμόδια Διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού, για σύμφωνη γνώμη.


23: Καθορισμός του ύψους του τέλους άδειας κατάληψης χώρου για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου.


24: Τροποποίηση της αριθμ. 219 Α/2011 απόφασης του Δ.Σ. με θέμα «Επιβολή ενιαίου συντελεστή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων, υπέρ Δήμου Αλμωπίας».


25: Αίτηση της εταιρίας Ιορδάνης και Αναστάσιος Θεοδωρίδης Ο.Ε. για συναίνεση στην εκμίσθωση έκτασης 4.153 τ.μ. από το υπ΄ αριθμ. 580 τεμάχιο του δημοσίου, αγροκτήματος Αριδαίας, με σκοπό την μεταποίηση, επεξεργασία και εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.







ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *