Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Παρασύρθηκε πεζός ξένος καλαθοσφαιριστής της ομάδας των Τρικάλων!

Σοκ με Γκρέιντζερ στα Τρίκαλα!Σοκ με Γκρέιντζερ στα Τρίκαλα!Απίστευτο περιστατικό για τον Τζέρεμι Γκρέιντζερ των Τρικάλων, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο, όταν παρασύρθηκε από όχημα ενώ ήταν πεζός!

Ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο (σ.σ. ήταν των Τρικάλων με 83-84), καθώς ήταν τραυματίας και σήμερα βρισκόταν στην Αθήνα προκειμένου να μπει στην τελική φάση της αποθεραπείας από την θλάση στον δικέφαλο ώστε να βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια.

Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος του, καθώς παρασύρθηκε το πρωί από αυτοκίνητο στην οδό Συγγρού! Όπως αναφέρει το sportrikala.gr,τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για κατάγματα στην κνήμη και την περόνη, ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι σώθηκε από θαύμα! Αυτήν την ώρα οδηγείται στο χειρουργείο...

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ Τρίκαλα:

«Σοκ στην οικογένεια μας απο τον τραυματισμό σε τροχαίο του Jeremy Granger.

Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας Jeremy Granger τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα όταν παρασύρθηκε από όχημα ενώ ήταν πεζός. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο team manager Χρήστος Τσέκος ενώ η ΚΑΕ έχει προχωρήσει όλες τις διαδικασίες ώστε ο αθλητής να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά στα κάτω άκρα όπου και τραυματίστηκε.

Για κάθε εξέλιξη στο θέμα της υγείας του θα σας ενημερώνουμε…»



πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *