Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Σκύδρας εισηγητής σε ημερίδα του Υ.Π.Ε.Κ.Α.

Στην αναπτυξιακή ημερίδα με αντικείμενο την «Προβολή των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Νέες ευκαιρίες για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες της Περιφέρειας στην προγραμματική περίοδο 2014-2020» πρόκειται να συμμετάσχει ως σύνεδρος ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης και μάλιστα θα παρουσιάσει εισήγηση με τον τίτλο: «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης Δήμου Σκύδρας».

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.) και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο), τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 με ώρα έναρξης 10:00, και με την παρουσία του Υπουργού Αναπληρωτή Π.Ε.Κ.Α. Σταύρου Καλαφάτη. 



Γραφείο Τύπου Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *