Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πανεδεσσαϊκός - Αετός Κιλκίς 69 - 39

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Πανεδεσσαϊκός απέναντι στον αδύναμο Αετό Κιλκίς για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ, επικρατώντας εύκολα με 69-39. Ο αγώνας αποτέλεσε ευκαιρία για να χρησιμοποιηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα οι έφηβοι που πλαισιώνουν την αποστολή της ομάδας, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Οι παίκτες του Γιώργου Χασάπη ήδη σκέφτονται τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Κορινός, σε έναν εκτός έδρας αγώνα στον οποίο με νίκη θα συνεχίζει να ελπίζει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική τετράδα ενόψει play off. 

Ο Πανεδεσσαϊκός από την αρχή βρήκε εύκολα λύσεις στην επίθεση και δημιούργησε διαφορά ασφαλείας προηγούμενος με 36-20 στο ημίχρονο. Η καλή άμυνα στις αρχές του τρίτου δεκάλεπτου έφερε καλάθια στον αιφνιδιασμό για τη γηπεδούχο ομάδα με αποτέλεσμα η διαφορά στο 26ο λεπτό να διευρυνθεί στο +30(54-24). Κάπου εκεί ο ρυθμός της ομάδας έπεσε με τον κόουτς των γηπεδούχων να δοκιμάζει διάφορα σχήματα για τη συνέχεια και να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του και το τελικό 69-39 να έρχεται φυσιολογικά. 

Τα δεκάλεπτα: 1ο (20-12), 2ο (16-08) 36-20 ημίχρ., 3ο (21-07) 57-37, 4ο (12-12) 69-39 τελικό.



Πανεδεσσαϊκός (Χασάπης): Γεωργιάδης, Χατζηχαρίσης 6, Θεοδώρου 8, Κληντσάρης 4(1 τριπ.), Τσάμης 8, Χρήστου 2, Αρβανιτάκης 12(1 τριπ. ), Στόμας 4, Δαφνής 14(2 τριπ.), Τακατζόγλου, Δημητρόπουλος 8, Σίπκας 3(1 τριπ.)


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *