Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα" - Βοήθεια στα αδέσποτα της Αριδαίας

Αυτή η φωτογραφία,είναι μόνο ένα δείγμα για το τι συμβαίνει στο καταφύγιο των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας στην Αριδαία.
 
'Οποιος θα ήθελε να συνησφέρει με τον τρόπο του στο έργο αυτό,και να βοηθήσει για τις καλύτερες συνθήκες επιβίωσης των τετράποδων φίλων μας και έχει να μας χαρίσει παλιές κουβερτούλες,χαλάκια,μαξιλαράκια,λουράκια,σκυλοτροφές ή οτιδήποτε νομίσει πως θα είναι χρήσιμο παρακαλούμε να μας στείλει μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook ή να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6985747707.
 
Επείσης μπορείτε να γίνετε μέλη στον σύλλογό μας με 20 ευρώ τον χρόνο..Για όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά έχουμε και λογαριασμό στην Άλφα Τράπεζα: 873002002007426

Γίνετε κι εσείς εθελοντές και βοηθήστε μας στο έργο μας.ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *