Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Έδεσσας

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημαρχείο Έδεσσας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 09.00 για συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εισήγηση για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων έτους 2013 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Έδεσσας.

2. Προέγκριση αδειών ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.λπ..

3. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισης στο Δήμο Έδεσσας.

4. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή των ποταμοβραχιόνων, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Ανάδειξη δικτύου ποταμοβραχιόνων της πόλης της Έδεσσας ως ζωντανό στοιχείο της καθημερινότητάς της», κατ΄ εφαρμογή του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου. 


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δημήτριος Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *