Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τουρνουά στήριξης στον Παντελή Κυριακίδη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ βρίσκονται πάντα δίπλα σε ένα δικό τους παιδί που η μοίρα άδικα άλλαξε ριζικά τη ζωής του καθηλώνοντάς το στο κρεβάτι του πόνου. Την Παρασκευή 28.02 και το Σάββατο 01.03, οι Ακαδημίες του Δικεφάλου θα αγωνιστούν για τον μικρό Παντελή Κυριακίδη σε ένα τουρνουά για παιδιά ηλικιών 2005-06 και 2007-08. Στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα Champions θα συμμετάσχουν 20 ομάδες.

Η ζωή του Παντελή άλλαξε τελείως όταν σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια επιστροφής του από τουρνουά με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα, έχασε τον πατέρα του κι ο ίδιος έμεινε σε άγρυπνο κώμα. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Παντελή και συνεχίζει να τον στηρίζει. Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην αρχή της τρέχουσας σεζόν όπου μέρος των εσόδων διατέθηκαν στην οικογένειά του και τα έσοδα του τουρνουά θα πάνε στην οικογένεια του Παντελή που δίνει το δικό της αγώνα για τη ζωή του άτυχου μικρού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *