Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εξάρθρωση σπείρας ληστών στη Σκύδρα

Στην εξιχνίαση δυο υποθέσεων ληστείας σε Σκύδρα και Σεβαστιανά, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Σκύδρας.


Συγκεκριμένα, και μετά τη διασταύρωση πληροφοριών και πειστηρίων, απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον πέντε ημεδαπών, ηλικίας από 21 έως 35 ετών, καθώς κι ενός 36χρονου Αλβανού υπηκόου. Ακόμη, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ενός 47χρονου Έλληνα για αποδοχή και διάθεση προιόντων εγκλήματος.



Τα συμβάντα για τα οποία κατηγορούνται οι παραπάνω είναι τα εξής :


-Το βράδυ της 22ης προς 23η Ιουλίου 2013, αφού διέρρηξαν το κατάστημα 50χρονου ημεδαπού στα Σεβαστιανά Πέλλας, αφαίρεσαν από αυτό διάφορους υδραυλικούς σωλήνες χαλκού και άλλα υδραυλικά χάλκινα υλικά συνολικής αξίας 28.000 ευρώ περίπου, τα οποία φόρτωσαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή. Το ανωτέρω όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μεσημεριανές ώρες της 23ης Ιουλίου 2013 σε περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. 


-Το βράδυ της 14ης προς 15η Σεπτεμβρίου 2013, αφού διέρρηξαν αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος 41χρονης στη Σκύδρα Πέλλας, αφαίρεσαν από αυτό διάφορους υδραυλικούς σωλήνες χαλκού και άλλα υδραυλικά χάλκινα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ περίπου και τράπηκαν σε φυγή.


Στη συνέχεια, και στις δύο περιπτώσεις, διέθεσαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα στην μάντρα παλαιών σιδήρων του 47χρονου σε περιοχή της Ημαθίας για άγνωστο χρηματικό ποσό. 



Επισημαίνεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες έχουν ταυτοποιηθεί ως υπεύθυνοι κι άλλων κλοπών στην περιοχή των Γιαννιτσών και της Νάουσας, ενώ ο 47χρονος έχει ξανακατηγορηθεί για παρόμοιες υποθέσεις.



Οι δικογραφίες έχουν αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ενώ η προανάκριση για τα συμβάντα διενεργείται από το Α.Τ. Σκύδρας.







ΠΗΓΗ: karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *