Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συγκλονιστικό σποτ: Τι θα κάνατε αν βλέπατε ένα παιδί στο κρύο χωρίς μπουφάν; (vid)

Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου όταν βλέπει ένα 11χρονο αγοράκι να στέκεται χωρίς μπουφάν έξω στο κρύο. Ένα σποτ που αξίζει την προσοχή μας (Vid)




Μέσα στο κρύο, χωρίς μπουφάν, κάθεται σε μία στάση λεωφορείου στο Όσλο ένα αγοράκι ενώ κρυμμένες κάμερες καταγράφουν τις αντιδράσεις των περαστικών.

Το σποτ γυρίστηκε στο βίντεο στα πλαίσια της καμπάνιας των χωριών SOS στη χώρα, η οποία σκοπό έχει να αφυπνίσει τον κόσμο για το πρόβλημα ένδυσης των παιδιών προσφύγων από τη Συρία.

Η πλειοψηφία των περαστικών προσφέρει το παλτό τους ή τα γάντια τους... ακόμα και το κασκόλ τους δίνοντάς τα στο παιδάκι που κρυώνει. "Ο κόσμος πρέπει να νοιαστεί για τα παιδιά από τη Συρία, όπως νοιάστηκε και για αυτό το αγόρι" δήλωσε ο Synne Rønning εκπρόσωπος των χωριών SOS στον τοπικό τύπο. Τόνισε επίσης ότι το παιδί που πρωταγωνιστεί στο βίντεο ήταν εθελοντής και ποτέ δεν μπήκε σε κίνδυνο.
 

http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *