Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γεννιέται νέος τηλεοπτικός κολοσσός από συμφωνία - μαμούθ

Γεννιέται νέος τηλεοπτικός κολοσσός από συμφωνία - μαμούθΜία τεράστια συμφωνία που θα αλλάξει τον τηλεοπτικό χάρτη ετοιμάζεται καθώς η Comcast βρίσκεται μία ανάσα από την εξαγορά της Time Warner Cable.

Ένα απίστευτο deal αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά και να αλλάξει τον της συνδρομητικής τηλεόρασης στις ΗΠΑ.

Το τίμημα της εξαγοράς υπολογίζεται πως θα φτάσει στο ιλιγγιώδες ποσό των 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης θέμα χρόνου είναι η συμφωνία που θα ενώσει τις 2 μεγαλύτερες εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα τις εταιρείες Comcast και Time Warner Cable.

Εαν τελικά το deal κλείσει, αφού περάσει από την εξέταση των αντιμονοπωλιακών αρχών στις ΗΠΑ, θα γεννηθεί ένας τηλεοπτικός γίγαντας που από την πρώτη του ημέρα θα έχει δικό του το ένα τρίτο της αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης - videο και το 35,9% της αμερικανικής ευρυζωνικής συνδρομητικής τηλεόρασης.



πηγή:newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *