Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η εκλογική στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής συναίνεσης μεταξύ των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς στην Κεντρική Μακεδονία, με στόχο την ανάδειξη κοινού υποψηφίου περιφερειάρχη για τις εκλογές του Μαΐου, εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο και με τη συμμετοχή κομματικών στελεχών από την εν λόγω περιοχή.

Εκτιμήθηκαν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των συναντήσεων αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με εκπροσώπους δυνάμεων και κινήσεων από τον χώρο της Κεντροαριστεράς και αποφασίστηκε να συνεχιστούν αυτές, όπως και το κόμμα επιδιώκει την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων στις ευρωεκλογές. Έτσι απόψε είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, ως συνέχεια της προηγούμενης, στην οποία υπήρξε συναίνεση για κοινή κάθοδο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των Κινήσεων "58", "Π80", "Δυναμική Ελλάδα", "Δημιουργία Ξανά".




ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *