Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Murp: Τα Metal πιτσιρίκια που διασκευάζουν Sepultura (vids)

Δείτε μια διαφορετική εκτέλεση του "Roots Bloody Roots" των Sepultura (Vids)




Η Aaralyn και ο αδερφός της σε ρόλο ντράμερ, Izzy, έχουν ταλέντο και τους αρέσει η Metal μουσική.

Τα δύο αδέρφια από τις ΗΠΑ έχουν σχηματίσει την μπάντα "Murp" μετά από προτροπή του πατέρα τους.

Ένα χρόνο πριν, έλαβαν μέρος στο "America’s Got Talent" αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Ωστόσο, με τα βίντεο τους που έχουν ανέβει στο Youtube, έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα όλου του πλανήτη.

Τελευταίο τους επίτευγμα, η διασκευή του "Roots Bloody Roots" των Sepultura το οποίο και μετονόμασαν σε... "Boots Snowy Boots".



Η μικρή Aaralyn φαίνεται ντροπαλή στην αρχή του βίντεο. Στη συνέχεια όμως αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό μιας και τα φωνητικά της παραπέμπουν κατ' ευθείαν στον Max Cavalera και την παρέα του. Και είναι μόλις 6 χρονών.




http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *