Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σαρώνει στο διαδίκτυο η φωτογραφία της Ελπίδας Έδεσσας για τα καρναβάλια!(pic)

"Ομάδα... Kαρνάβαλος.Έτοιμη για το Καρναβάλι της Πάτρας είναι μία ομάδα που αγωνίζεται σε τοπικό πρωτάθλημα της Πέλλας, όπως αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία.

Ο λόγος για την Ελπίδα Έδεσσας, οι παίκτες της οποίας πόζαραν με περούκες στην καθιερωμένη φωτογράφιση πριν από την αναμέτρηση με το Ριζάρι. "


Με αυτά τα λόγια σχολίασε το πανελλαδικής φήμης αθλητικό site "contra.gr" την φωτογράφηση με περούκες από τους παίχτες της Ελπίδας Έδεσσας, πριν από το παιχνίδι με το Ριζάρι!

Σίγουρα έχουν χιούμορ τα παιδιά και δείχνουν πως βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα για το επικείμενο ,,,Σαβαττιάτικο καρναβάλι της Έδεσσας!



πηγή:ialmopia.gr 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *