Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πώς ολόκληρη η ιστορία ενός έθνους συνοψίζεται σε μια φωτογραφία -Από την Β. Κορέα μέχρι την Ελλάδα (pics)

Σίγουρα τα στερεότυπα εμποδίζουν έναν άνθρωπο να αποκτήσει μια αντικειμενική κρίση, ειδικά όταν πρόκειται για μια χώρα ή έναν ολόκληρο πολιτισμό. Βέβαια σε μερικές περιπτώσεις όπου πεποιθήσεις εξακολουθούν να μεταφέρονται από γενιά σε γενιά αποδεικνύουν πως υπάρχει μια μερική αλήθεια σε όλα αυτά.

Από το ότι οι Βρετανοί τρώνε σάντουιτς με αγγούρι, μέχρι το ότι οι Ελβετοί τα καταφέρνουν καλύτερα με τα χρήματα υπάρχουν άπειρα στερεότυπα που επιβιώνουν ανά τα χρόνια. Γίνεται παρ' όλα αυτά μια εικόνα να συνοψίσει ολόκληρη την ιστορία ενός και μόνο έθνους; Μάλλον γίνεται όπως φαίνεται από τις εικόνες που δημοσιεύει το imgur.com.

ΗΠΑ



Αυστρία




Ιταλία



Πορτογαλία



Καναδάς



Βόρεια Κορέα



Ελλάδα



Νέα Ζηλανδία



Αυστραλία



Κάτω Χώρες



Ηνωμένο Βασίλειο



Ελβετία



Ρωσία
 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *