Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Άτυχη η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας στο δεύτερό της αγώνα στο διεθνές τουρνουά

Ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι όπου κυριάρχησαν το πάθος και η δύναμη και από τις δύο ομάδες , το Εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας κέρδισε δύσκολα με σκορ 2 - 0 την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Πέλλας μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ χάνοντας κλασσική ευκαιρία με τον Μπαμπαλή (15'). Μέχρι το 32' είχαν τη πλήρη υπεροχή του αγώνα. Σε αυτό το λεπτό ο διαιτητής σε μια φάση διαρκείας στο τέρμα της μικτής μας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψαν σε γκολ οι Ρουμάνοι κάνοντας το 1-0.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Πέλλας συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τους Ορτζάνη , Σαρίδη και Μπαμπαλή.

Οι Ρουμάνοι έκανα κυρίως αμυντικό παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά του στο 74'.

Παρόλο την ήττα η αποστολή της ΕΠΣ Πέλλας απέσπασε τα θετικά σχόλια τόσο απο την ομάδα της Ρουμανίας όσο και απο τους παρευρισκομένους.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : Τοψής , Μπίνας , Αγγελάκης ( Κουντουράς ) , Κούμπους , Σφύρτσης ( Γκίσης ), Χόντζιας , Χαρμάνας ( Κουκλίδης ) , Μπαμπαλής ( Πάνος) , Λεμονάκης ( Μονογενίδης ) , Σαρίδης , Ορτζάνης.

- Στον άλλο αγώνα Περιφέρειας Λάτσιο Ρώμης - Εθνική Αλβανίας: 2-1 
 
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts
 πηγη:epspellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *