Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η Δέσποινα Ζαπουνίδου από την Αριδαία στη Ζυρίχη!

Μία από τις αθλήτριες που έχουν πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου είναι η Δέσποινα Ζαπουνίδου η οποία στο μίτινγκ του Λουγκάνο σφράγισε το εισιτήριο της για τη Ζυρίχη.

Μετά την απόφαση της να αφήσει την Αθήνα και να επιστρέψει στην Αριδαία μεσολάβησε ένα διάστημα αβεβαιότητας σχετικά με το μέλλον της στους στίβους. Η επανεμφάνιση της στους αγώνες της χειμερινής περιόδου "έσβησε" κάθε αμφιβολία σχετικά με το μέλλον της.


Η Δέσποινα Ζαπουνίδου όχι μόνο ήταν στους στίβου, αλλά και σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Η αθλήτρια από την Αριδαία, έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στο Λουγκάνο.

Με 1ώρα 33.05 στα 20χλμ. βάδην εξασφάλισε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

«Ήθελα να πιάσω το όριο και για να μπορέσω να κάνω δίχως άγχος την προετοιμασία μου και για να επιστρέψω στις κατηγορίες του σχεδιασμού. Ο χειμώνας δεν ήταν εύκολος. Δεν είχα την δυνατότητα να πάω προετοιμασία και το κρύο στην Αριδαία ήταν έντονο. Αυτό είχε ως συνέπεια να αρρωσταίνω συχνά και να χάνω προπόνηση. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Τις δυσκολίες του να κάνω προπόνηση στην επαρχία τις αντισταθμίζουν πολλά θετικά. Είμαι στο σπίτι μου, έχω βρει την ηρεμία μου και γενικώς προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη σε αυτά που κάνω», είπε η Ζαπουνίδου που πλέον γυμνάζεται με τον Αντώνη Κιλικλή.

«Ο προπονητής μου έχει κάνει μια συνεργασία με ιταλό προπονητή, ο οποίος έχει την ευθύνη του προγράμματος. Η δουλειά που κάνουμε μέχρι σήμερα φαίνεται πως έχει αποτέλεσμα και θα φανεί και στο μέλλον», είπε και συμπλήρωσε ια τους άμεσους αγωνιστικούς της στόχους: «Θα ήθελα να πάρω μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, από εκεί και πέρα είναι πιθανό να κάνω κάποιους αγώνες στο επίπεδο της προετοιμασίας μου». 
 
 
 
 
πηγη:sport24

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *